APK Veldhoven

U kunt bij Neutraal APK-station Van Rijssel een APK in de omgeving van Veldhoven laten uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Best en hier hebben wij de beschikking over 3 eigen keuringsstraten, waar wij keuringen uitvoeren voor personenauto’s, caravans en bestelbusjes.

Een APK in de omgeving van Veldhoven laten uitvoeren

Neutraal APK-station Van Rijssel kan voor u een APK in de omgeving van Veldhoven uitvoeren. Dit doen wij met een onafhankelijke en neutrale houding. Wij zijn geen garage en hebben daarom geen baat bij als er iets gerepareerd moet worden. Wij verkopen namelijk geen auto onderdelen en voeren ook geen reparaties uit. Naast de drie keuringsstraten waar wij over beschikken, hebben wij een aparte hal. Hier is ruimte voor keuren en tachograaf ijkingen van bedrijfswagens, aanhangers en opleggers. Het vervangen van een lamp of het plaatsen van een ruitenwisser is in onze ogen geen reparatie. Wij noemen dat service, en dat wij geven wij onze klanten graag.

APK in de buurt van Veldhoven

Wilt u graag een APK in de omgeving van Veldhoven laten uitvoeren? Kom dan langs bij Neutraal APK-station van Rijssel. U kunt terecht zonder afspraak maar u dient er rekening mee te houden dat u maximaal 30 minuten voor sluitingstijd komt. U vindt onze openingstijden op de website, net als onze tarieven. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens

Over onze APK-keuring

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 1.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak. Verder is er een aparte hal voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers boven de 3.500 kg waarin APK-keuringen en tachograaf ijkingen plaatsvinden. Hier kunt u terecht op afspraak. Kleine reparatie’s zoals een lampje of een ruitenwisser vervangen etc. wordt hier als service uitgevoerd.

Vraag een APK-keuring aan