Auto laten keuren Eindhoven2019-01-09T16:30:41+00:00

Auto laten keuren Eindhoven

U kunt uw auto laten keuren in de omgeving van Eindhoven bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Neutraal en onafhankelijk, dat is de manier hoe wij keuringen uitvoeren. Wij zijn geen garage, en daarom hebben wij geen enkele baat bij reparaties. Wij voeren eventuele reparaties namelijk niet zelf uit, en wij verkopen ook geen onderdelen voor de auto.

Laat uw auto laten keuren in de omgeving van Eindhoven

Bij Neutraal APK-station Van Rijssel kunt u uw auto laten keuren in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn gevestigd in Best en daar hebben wij de beschikking over 3 eigen keuringsstraten. Hier voeren wij zonder afspraak keuringen uit bij personenauto’s, bestelbusjes en caravans. Daarnaast hebben wij een aparte hal, waar wij tachograaf ijkingen en keuringen uitvoeren bij bedrijfswagens, aanhangers en opleggers. Hierbij is het echter wel nodig dat u een afspraak maakt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vervangen wij met plezier een lampje voor u, of plaatsen wij nieuwe ruitenwissers.

Ruime openingstijden

Wilt u graag uw auto laten keuren in de omgeving van Eindhoven bij Neutraal APK-station Van Rijssel? Dan bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom. U hoeft geen afspraak te maken, maar wel dient u 30 minuten voor sluitingstijd aanwezig te zijn. Onze tarieven vindt u op de website. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens

Over onze APK-keuring

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 1.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak. Verder is er een aparte hal voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers boven de 3.500 kg waarin APK-keuringen en tachograaf ijkingen plaatsvinden. Hier kunt u terecht op afspraak. Kleine reparatie’s zoals een lampje of een ruitenwisser vervangen etc. wordt hier als service uitgevoerd.

Vraag een APK-keuring aan